top of page
VL_20200919-011_edited.jpg

ESKÜVŐK & RENDEZVÉNYEK

milialogowhite.png

Ha különleges helyszínt keres

Manapság egyre többen álmodják meg a nagy napot egy olyan helyszínen, ahol a szertartás alatt madárcsicsergés hallatszik. Ha egyedi élményre vágyik, akár a naplementében, vagy a már csillagos égbolt alatt is elkötelezheti magát választottja mellett.Képzeljen el a lemenő nap rendkívüli színvilágát, mikor a násznép gyertyákkal megvilágított,, ösvényen,, követi az utat, és a boldogság kapu több száz éves fák alatt gyertyafényben pompázik.

m4.jpg
VL_20200919-014.jpg

Szabadtéri Esküvő

Az élete egyik legfontosabb napjához tökéletes helyszín is való. Ha szeretne elvonulni a város zajától és nyüzsgésétől, a város fényei helyett inkább gyertyafényben, valamint a feljövő csillagok fényében szeretné kimondani az örök hűséget ígérő „IGEN“-t, biztosan tudjuk, hogy a helyszín magával fogja ragadni.

Képzeljen el a lemenő nap rendkívüli színvilágát, mikor a násznép gyertyákkal megvilágított,, ösvényen,, követi az utat, és a boldogság kapu több száz éves fák alatt gyertyafényben pompázik. A fákon lampionok, és virágok sokasága. A hangulatból árad a béke és harmónia. Az ötletekben és lehetőségekben csillagos ég a határ...

VL_20200919-009.jpg

A legszebb nap

Forduljon hozzánk

Köszönjük

PARTNEREINK

vinobro.png
Copy of pikniktábor_edited.png
dolcevita.png
HI Decor (233).png
white.png
Ministerstvo_dopravy_SR_nove_SK_PNG_cierne.png
travel.png

Megvalósítva a Szlovák Köztársaság Közlekedési Minisztériumának támogatásával

bottom of page