top of page
milialogowhite.png

RÓLUNK

Amikor a MILIA-t 2021-ben Dunatőkés határában létrehoztuk, igyekeztünk a lehető legenyhébb módon beavatkozni, hogy a legtöbb, amit itt látunk, ne az ember műve legyen, hanem a természeté. Mégpedig azért, hogy a legkevésbé se lopjuk el a fényt attól, ami oda tartozik, oda kívánkozik. Mi megtartjuk a magunk szertartásait, legyen szó a lehető a legintimebb, legszemélyesebb momentumokról, vagy szakmai, esetleg egyéb, szórakoztató jellegű, célú összejövetelekről. Amire szükség van ehhez, annak egy részét oda tudjuk vinni – amit viszont nem tudunk, az szerencsénkre ott már megtalálható: a gyönyörű környezet nyújtotta harmónia és pazar elegancia.

217947560_111160701241796_4967963438828426129_n_edited.jpg

Dunatőkés

M2.jpg

A környék rengeteg lehetőséget kínál, akár aktív pihenéssel töltené a napokat akár csak a teraszon egy finom kávé vagy bor mellett pihengetne az ember. Aktív pihenés a Milia wine&event resorton kívül: turisztika, nordic walking, lovaglás, biciklizés, vízi sportok. Milia egész évben várja a vendégeket. A víz közelsége és a természet ereje biztosítja a zavartalan pihenést. A villa 2019-ben épült, kialakításakor figyelembe véve a természeti adottságokat. Az épületet tekintélyes fák övezik, szabad kijárattal rendelkezik a parthoz, bentről pedig a nagy felületű ablakoknak köszönhetően érezhető a természet közelsége.

A MILIA  egyediségét az adja, hogy a tőkési ág közelében, egy lenyűgöző természeti környezetben található. Maga a MILIA egy csodás pihenőhely, mely 40-60 fő számára biztosít szálláshelyet

Nincs olyan, mit megtehetnénk a természetben úgy, hogy azt nekünk ne adja vissza. Ősidők óta társakként élünk, ha megbántjuk, ő is így tesz, s ha megajándékozzuk, annak többszörösét nyerjük tőle.

IMG-6445-SF-DunajskyKlatovMlyn_01.jpg

PARTNEREINK

vinobro.png
Copy of pikniktábor_edited.png
dolcevita.png
HI Decor (233).png
white.png
Ministerstvo_dopravy_SR_nove_SK_PNG_cierne.png
travel.png

Megvalósítva a Szlovák Köztársaság Közlekedési Minisztériumának támogatásával

bottom of page